5 Temmuz 2013 Cuma

Tek tıkla tüm cerrahi aletler

İnternet aracılığı ile artık pek çok ürün temin edilebiliyor. Bunlar arasında sağlık kuruluşlarında tanı ve tedavi amacıyla kullanılan medikal ürünler de yer alıyor. Artık online olarak tek tıkla tüm tıbbi malzeme ve aletlere hatta cihazlara ulaşılabiliyor. Ancak başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının beklentisi kalite!


Ameliyatlarda kullanılan portegü, penset gibi cerrahi aletler de internet aracılığı ile satışı yapılan ürünler arasında yer alıyor. Cerrahların tercihi ise binden fazla ürünü, yüzden fazla ürün çeşidi ve onlarca ürün kategorisi ile www.hepsimedikal.com.tr oluyor. Çünkü bu e-firma tarafından satışa sunulan ürünler hem kullanıcılarının kalite beklentisi karşılıyor hem de gayet cazip rakamların yer aldığı etiketleri taşıyor.


Firmanın cerrahi ürünler kategorisini ziyaret etmek için tıklayın.


Müşterilerinin memnuniyetini kazanmaya çalışan Hepsi Medikal firmasının bu çabasını hizmetlerine de yansıtması medikal ürün ve cihaz gereksinimi olan herkesin soluğu firmanın web adresinde almasını beraberinde getiriyor. Özellikle kapaklı küvetler, cerrahi makaslar gibi sık ihtiyaç duyulan aletlerin en kaliteli markaların ürünleri olması hekimlerin dikkatinden kaçmıyor! Satın aldıkları ürünleri uzun yıllar kullanabiliyor olmaları da alışverişi internetten yapmalarının bir başka nedenidir.


 



Tek tıkla tüm cerrahi aletler

Hiç yorum yok: