16 Temmuz 2013 Salı

Yeni Aksaray Spor Transferlere başladı

2011-2012 Sezonu #Bölgesel #Amatör #Lig ‘inde mücadele verirken, kadrosunda olan İbrahim TAŞKIRAN ile bir sene ayrılıktan sonra gene anlaşma sağlandı.


Kulüp Başkanı Ali KARAKUŞ, “Tanıdığımız bir futbolcuyu kadromuza tekrar dâhil ediyoruz. İbrahim TAŞKIRAN, kendi alanında başarılı bir futbolcu. Hedefimiz bu şekilde sağlam futbolcular transfer ederek play-off heyecanını Aksaray halkına yaşatacağız. Dün oynanan 1461 Trabzon Spor hazırlık maçında bizim takım iki, üç gülük idmanla bu maç için biraz erken toplandı. Dediğim gibi iki günlük idmanla takımımız çok güzel bir mücadele sergiledi. Kesinlikle memnununum ve bilindiği üzere transfer yapmadığımız halde iyiler. Bu eksikleri kapattığımızda da çok sağlam bir takım olup 3.Lig’de Hasan Dağı Kartalları olarak tanınacağımızı düşünüyorum.” dedi.


Spor Toto 3.Lig’deki Ankara Demirspor ile profesyonelliğe adım atan İbrahim TAŞKIRAN, Yeni Aksaray Spor ile anlaşma sağladığı için mutlu olduğunu belirtti. İbrahim TAŞKINRAN, “Yeni Aksaray Spor’u çoğu kişi taraftarı ile tanıyor. Taraftarları görmemek ise mümkün değil. 3.ligde olup evinde maç yapan takımların bile taraftarı gelmezken Bölgesel Amatör Liginde bizim taraftarımız Niğde, Nevşehir, Konya deplasmanlarını geçelim Antalya Manavgat’a kadar geldiler.

Bu Aksaray Spor aşkını yüreklerinde taşıyan Aksaray halkına canı gönülde teşekkür ediyorum. Bu sezon’da bana düşen görevi elimden geldiğince yapacağıma, Aksaray halkına söz veriyorum.” dedi.

Kulüp Başkanı Ali KARAKUŞ 1461 Trabzon maçı sonrası takımda eksik bölgelerdeki futbolcular için transfer adımı attı. Kırıkhan Spor kulübündeki sol kanat oyuncusu 2 Mayıs 1990 Gaziantep doğumlu Oğuz BUDAK ile görüşme içerisinde olduğu ve en kısa zamanda net bir cevap geleceği bildirildi. Fotoğraf : Yaşar Avcı


İbrahim-Taşkıran



Yeni Aksaray Spor Transferlere başladı

Hiç yorum yok: