6 Temmuz 2013 Cumartesi

Haydi bu Ramazan Farklı bir İftar Yapalım

kimse-yokmu-agiad aksarayHaydi bu Ramazan Farklı bir İftar Yapalım ; Aksaray Girişimci İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Reha Güven; Bu sene dernek olarak Ramazan ayında Kime Yok Mu Derneği ile birlikte yapacakları kampanya hakkında bilgi verdi :


 


‘’ Ramazan Bereketiyle gelir mazlumların dünyasına, mağdurların sofrasına. Nimet olur iftar ve sahurda. Yetimlerin yüzüne tebessüm katar, bayram olur gönüllerde. Ramazan ayı Müslümanların manevi açıdan yoğunluğa girdiği bir aydır. Nasıl ki mekanlar içerisinde Kabe’nin bulunduğu mekan manevi yoğunluğu yüksek bir mekansa, aylar içerisinde de Ramazan ayı manevi yoğunluğu yüksek bir aydır diyen Güven , Her yıl dernek olarak düzenledikleri Geleneksel İftar davetini bir otel veya restoranda yapmak yerine Dernek yönetimi olarak aldıkları karar ile Aksaray’ımızda daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerimize, Kendimize kardeş şehir olarak belirlediğimiz Mardin Kızıltepe ilçesindeki kardeşlerimize ve Afrika’nın incisi olan Somali deki kardeşlerimize Ramazan boyunca iftar vereceklerini ‘’ ifade etti.


Ramazan Boyunca toplamda 18.000 kişiye iftar ve 3.000 aileye ramazan paketi vermeyi hedeflediklerini belirten Agiad Başkanı Güven; ‘’Her zaman Yardım çağrılarına kulak veren Aksaraylı hemşerilerimizin bu Ramazanda da Kimse Yok Mu ile birlikte yapacağımız kampanyamıza yardım severlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.İhtiyaç sahibi insanların nerede olursa olsun yüzlerini güldürmek hepimizin üstüne bir görevdir.Bu vesile ile ihtiyaç sahipleri her nerede olursa olsunlar yüzlerini hep birlikte güldüreceğiz ‘’ diye sözlerine ekledi.


Düzenlenecek İftar kampanyasının ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacak olan Kimse Yok Mu Aksaray İyilik Noktası Sorumlusu İsa Süslü de, ‘’ Ramazan ; ekmeği paylaşmayı, mazlum ve mağduru hesaba katmayı öğretir. Geçtiğimiz yılki kampanyamızda da binlerce insanın sofrasında bulunduk ve duaları arasında yer aldık. Bu yılda Agiad derneğimiz ile birlikte düzenleyeceğimiz Ramazan Kampanyası ile İftar ve yardım paketleriyle mazlum ve mağdurların sofralarında olmak istiyoruz. İhtiyaç sahibi insanların sofrasında sizlerin de bir katkısı olsun istedik. Sizlerin adına oralarda iftar sofraları açmak istiyoruz. Mazlum ve mağdurların mutlulukları mutluluğunuz, duaları bereketiniz olsun ‘’dedi. Kampanyamıza Destek İçin Aksaray Bankasya Şubesi İBAN NO: TR94 0020 800 1150 10478 5900 47


 


 



Haydi bu Ramazan Farklı bir İftar Yapalım

Hiç yorum yok: